Inchirieri Masini Noi de la Promotor Rent a Car Bucuresti, Romania

Inchirieri Masini Noi de rent car romania ca ai nevoie de o masina pentru a calatori in scop personal sau de afaceri, in aceasta perioada, puteti beneficia de mai multe discounturi pentru serviciile de Inchirieri Auto. Promotor Rent a Car Bucuresti pune la dispozitia clientilor o varietate larga de masini, care se pot plia pe dorintele oricarui client, in cele mai variate circumstante.

De la masini spatioase, cu sapte locuri, pana la autoturisme economice, modele hibrid sau masini de dimensiuni mici, excelente pentru a fi conduse in oras, cei care inchiriaza o masina in aceasta perioada au posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de modele care sa raspunda necesitatilor oricarui tip de calatorie. Mai mult decat atat, la fiecare masina de inchiriat, aveti disponibile un set de accesorii gratuite, de care beneficiati pe toata perioada inchirierii.

Fie ca va doriti o masina in care sa incapa intreaga gasca cu care ati hotarat sa plecati la plimbare, fie ca aveti nevoie de un autoturism de lux, preturile la masinile din flota Promotor Rent a Car Bucuresti ajung in aceasta perioada la discounturi de pana la 50%.

Astfel, daca vreti o masina excelenta pentru a va strecura prin oras si pentru a gasi usor un loc de parcare, masinile din tip Peugeot 107 vor avea un pret de 15,5 euro pe zi, iar Chevrolet Spark va ajunge la un pret de numai 14.3 euro pe zi. Deosebit de utile pentru deplasarile scurte pot fi si modelele Fiat Panda pe care le veti putea inchiria cu un discount de 45%, la pretul de 19.25 euro pe zi.

In cazul in care va doriti o masina mai mare, Dacia Logan va fi disponibila cu 20.25 euro pe zi. Car Hire Romania, Inchirieri Autoturisme Romania - Inchirieri Auto Ieftine oferite de Promotor Rent a Car Romania, Bucuresti - rent car romania

Aflati mai multe informatii despre http://www.rent-a-car-in-romania.ro/ vizitand site-ul: http://www.rent-a-car-in-romania.ro/

De asemenea, pentru cei care prefera sa dispuna de un spatiu mai mare si mai confortabil atunci cand calatoresc pe distante mai lungi, Renault Clio Symbol va putea fi inchiriat la un pret de 20 de euro pe zi pe masura ce masinile Chevrolet Aveo vor avea un tarif de inchiriere de 24.5 euro.


Cei care opteaza pentru masini cu sapte locuri vor avea parte, pe langa beneficiile faptului ca vor imparti cheltuielile totale de deplasare, si de reduceri cuprinse intre 15% si 20%. Asadar, cei care vor sa inchirieze o masina de care sa se bucure un grup mai mare pot opta pentru o Dacia Lodgy pentru 51 de euro pe zi sau o Dacia Logan MCV, disponibila la un pret de 40.8 euro pe zi. Pentru a vedea oferta completa va invitam sa vizitati site-ul Promotor Rent a Car Romania, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *